به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا امینی قبل از ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که در مرکز همایشهای بینالمللی غدیر قم برگزار شد، اظهار داشت: فعالیتهای صورت گرفته در دفتر تبلیغات اسلامی قابل تقدیر و در طراز بالایی است به ویژه نمایش نشریه پژوهشی که به زبان انگلیسی گردآوری شده است قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: امید میرود نشریاتی به زبان انگلیسی که روایتگر مذهب تشیع باشد با رشد روبرو باشد چرا که هنوز فعالیتهای حوزه علمیه و دستاوردهای آن هنوز به هیچ زبانی روایت نشده است.
تربیت عناصر پژوهشی برای رشد بانوان پژوهشگر در حوزه
معاون منابع انسانی قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این نمایشگاه به آثار پژوهشی خواهران طلبه هم اهمیت داده شده است و مجلات مختلفی در زمینه دستاوردهای حوزه علمیه به زبانهای مختلف ارائه و نمایش داده شده که باید در زمینه تربیت عناصر پژوهشی برای خواهران طلبه اقدام جدی شود.
وی با تأکید بر اینکه نیاز به مرکزی برای حمایت از پژوهشهای خواهران طلبه بیشتر احساس میشود، گفت: باید در زمینه پژوهش حرکت جدی و خوبی صورت بگیرد و وجود این مرکز میتواند حرکت خوبی در زمینه رونق و انگیزه پژوهشی خواهران پژوهشگر باشد.
حجت الاسلام امینی باب یان اینکه دفتر تبلیغات اسلامی باید حلقه واسطهای بین نظام اسلامی و حوزه علمیه باشد و خود را در حوزه علمیه بیشتر منطبق کند، گفت: در کشور ۲ هزار نخبه پرونده دارند که باید دفتر تبلیغات واسطهای بین حوزه و نیازهای اجتماعی باشد.
مطالب در ۶۰۰ کلاس خارج فقه در کتاب عرصه نمیشود
وی با اشاره به وجود ۶۰۰ کلاس خارج فقه در حوزههای علمیه، گفت: این کلاسها از ضروریات سنتی حوزه علمیه هستند ولی تولید فکر و دانش در آن در قالب کتاب گردآوری نمیشود که باید دفتر تبلیغات اسلامی در این زمینه هم وارد عمل شود.
معاون منابع انسانی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه باید برنامهریزی شود دفتر تبلیغات اسلامی از ظرفیت دروس خارج فقه استفاده و این علم از دانش شفاهی به دانش کتبی تبدیل شود، گفت: در بحث پایان نامه حوزوی از سال ۸۹ تا سال ۹۶ یعنی در بازده ۷ ساله طبق گزارش حوزه علمیه مقولهای به نام نوآوری در رسالههای سطح ۴ حوزه وجود ندارد.
گفتنی است، در پایان آیین افتتاحیه نمایشگاه، از ۲۷۰ اثر و دستاورد پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم رونمایی شد.
نظر شما